Представљен SkiYu једини регионални магазин о скијању

Г.С.
Представљен SkiYu једини регионални магазин о скијању

На Јахорини је недјељу, уприличено представљање регионалног, луксузног часописа о скијању под називом „SkiYu". Намијењен скијашкој популацији, љубитељима планина, те онима који су интригирани понудом скијашких центара земаља бивше Југославије, овај ванвременски часопис представља неприкосновен водич у планирању одмора у зимским мјесецима сезоне 22/23.

Куповином „SkiYu" часописа, читаоци ће имати прилику да на једном мјесту сазнају одговоре на сва питања која произилазе из одлуке да овогодишње зимовање буде чак и сјајније него претходно, почевши од информације која су то позната скијалишта из република некадашње заједничке државе, све до броја и тежине стаза којима она располажу, те на који начин да изаберу најбољи смјештај на планини, али и најбољег инструктора скијања.

Уз интересантне чињенице о сваком од поменутих скијалишта, преко живописних фотографија истих, до интервјуа са познатим лицима некадашње и садашње скијашке и планинске сцене, водиће их непоновљиви садржај луксузног „SkiYu" часописа.

Тим поводом директор Олимпијског центра Јахорина, Дејан Љевнаић је рекао: "Са великим задовољством смо управо представили пројекат који смо са посебном пажњом уз бригу о сваком детаљу припремали дужи временски период, јединствени скијашки магазин - SkiYu. Како нам се ближи најлепши, празнични дио године, време када планирамо зимски одмор и одлазак на неке од планина и фантастичних скијалишта која нас окружују одлучили смо да вам поклонимо најљбољи водич за наредну зимску сезону за све ски центре у региону. Кроз богато искуство током 15 година руковођења, креирања ски центара као и консултатнске услуге за ски центре у региону али и свету сусрео сам се многобројним изазовима али и сазнањима. Постоје људи којима је скијање саставни део живота, који шире мир, љубав поштовање толеранцију, имају образовање, обишли су пуно — пропутовали, и желе да док су на земљи уживају у животу. Током путовања и сам сам се уверио да их има више само су они други гласнији. Овим магазином желим да окупим све људе који промовишу поменуте вредности."

Жикица Милошевић, главни уредник Color Media Comunicationsс:"Ово је био велики изазов за нас, авантура је направити овакав часопис на 200 страна који је оволико луксузан. Када помислим на скијање, увијек се сјетим бивше Југославије. Мислим да већина наших скијаша бира скијалишта која смо обухватили овим часописом, и већина скијаша који тек уче скијати бирају ова зимовалишта. Спремили смо обиље информација, многобројне занимљивости, спектакуларне фотографије, трудили смо се да будемо што информативнији да имамо што свјежије информација. Трудићемо се да сваке године имамо свјеже информације. Некада смо имали школске едукације и скијашке екскурзије а младе и нове генерације су прилично у дигиталном свијету. Ми овим часописом желимо да их убједимо и представимо им колико је заиста фантастично бити на скијама и на планини зими. Овај ћасопис је нешто најлуксузније што смо издали, тежак је око килограм тако да може послужити у разне сврхе,"нашалио се Жикица.

 Међународни експерт за скијашке бизнисе и скијашке ски центре, аутора "Међународног извјештаја о снијежном и планинском туризму", Лаурент Ванат:"Заиста сам био импресиониран када сам данас послијеподне коначно добио прилику да прочитам „SkiYu" часопис. С обзиром да сам говорио за „SkiYu" очекивао сам да ће исти бити одличан, но сада видим да је у питању часопис који изгледа много боље него што сам очекивао. Не само да он изгледа одлично, но је и његов садржај изузетно интересантан. Као што можда знате, сваке године припремам Извјештај о скијалиштима из свих земаља свијета, но увијек је прилично тешко доћи до информација које су ми за исти потребне. Никада нисам имао прилику да у рукама држим тако свеобухватан извор информација о свим скијалиштима земаља некадашње Југославије као у овом часопису - он на једном мјесту садржи страховит број практичних информација о самим скијалиштима, те свим њиховим компонентама. Скијалишта земаља бивше Југославије су уназад пар година заиста унапријеђена, толико да, слободно могу рећи, имају све карактеристике ски центара који испуњавају све стандарде - не само да нуде дан сјајног скијања, но и понуду која ће омогућити фантастичан вишедневни одмор како за појединце, тако и за цијеле породице. Сигуран сам да ће овај часопис учинити да младе генерације све више уживају у скијању и времену проведеном на предивним планинама региона."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана