Предсједник Бајерна: Левандовски остаје, има уговор до 2023.

Танјуг
Foto: FC Bayern

МИНХЕН- Предсједник Бајерна Херберт Хаинер изјавио је да је увјерен да ће пољски фудбалер Роберт Левандовски и наредне сезоне играти за актуелног шампиона Бундеслиге, преносе њемачки медији.

Левандовски је прије неколико дана на окупљању пољске репрезентације рекао да је његова ера у Бајерну завршена.

"Левандовски има уговор са нама до јуна 2023. године. А уговор је уговор! Куда би стигли када би фудбалери својом вољом могли да раскидају уговоре? То није исправно, не може тако. Роберт ме изненадио, јер је изашао у јавност са тим. На његовом мјесту не бих то радио", рекао је Хаинер, преноси "Билд".

Предсједник Бајерна понавља да ће Левандовски и наредне сезоне играти за њемачки клуб.

"У одличној смо финансијској ситуацији. Желимо да имамо у клубу најбоље играче на свијету, а Роберт је један од њих. Чврсто сам увјерен да ће он играти за нас наредне године. Не плашим се да неће дати све од себе на терену, јер је он професионалац", закључио је Хаинер.

Левандовски жели да каријеру настави у Барселони, али каталонски клуб због финансијских проблема не би могао да понуди пољском нападачу више од девет милиона евра по сезони.

Њемачки медији тврде да је Барселона послала понуду од 32 милиона евра за пољског нападача, али челници Бајерна траже најмање 40 милиона евра.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана