Предсједница Српске обећала подршку рукометашима Борца

Душан Репија
Foto: РТРС

БАЊАЛУКА - Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић угостила је јуниорску и сениорску екипу Рукометног клуба Борац које су освојиле шампионске титуле и поручила да ће овај клуб и даље имати подршку институција.

- Увијек је лијепо бити са шампионима. Ово је наш клуб, клуб на који смо поносни, који деценијама биљежи одличне резултате, прошао кроз тешке периоде, уосталом као и цијело друштво. Борац је један од најпрепознатљивијих брендова Бањалуке, али и Републике Српске. Институције Српске, Кабинет предсједника, уз Владу и ресорно министарство као и до сада и у наредном периоду ће бити уз Борац. Клуб има одличну организацију, што се види и по овим трофејима сениора и јуниора. Поносна сам на њихове резултате и мени су учинили велику част што су дошли данас - рекла је Цвијановићева.

Дојучерашњи капитен Борца Ђорђе Ћелић није крио задовољство што су институције Српске увијек уз Борац.

- Захвалио бих се предсједници што су она лично, али и остале институције Српске уз нас. Надам се још бољој сарадњи у будућности, па да Борац прави боље резултате и у Европи. Ово ми је најдража титула јер смо до ње дошли са младом екипом и направили резултат мимо свих очекивања - истакао је Ћелић. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана