Пред Леотаром мечеви одлуке

Д. Д.
Пред Леотаром мечеви одлуке

ТРЕБИЊЕ - Пред рукометашима Леотара су мечеви одлуке. Требињски клуб има велику прилику да избори пласман у европска такмичења, а тријумф над Градачцем приближио је чету тренера Драгише Кораћевића жељеном циљу.

Леотар је тренутно трећи са 39 бодова, има два више у односу на Слободу, а четири у односу на Грачаницу. Требињци тако зависе само од својих резултата пред финиш сезоне.

Драгиша Кораћевић преузео је екипу након одласка Дарка Таврића и сада жели да сезону приведе крају на најбољи начин. У наредном колу састају се двије екипе које су тренутно у најбољој форми. Добојска Слога је везала четири побједе, док је Леотар у серији од пет побједа.

- Имамо своје циљеве и планове и близу смо да их остваримо. Озбиљно смо схватили Градачац у прошлом колу, побиједили их и од почетка поставили ствари како треба. Ништа није готово, наша жеља је мјесто које води у Европу, али идемо утакмицу по утакмицу. Не бавимо се калкулацијама пред финиш сезоне, већ желимо да оба меча одиграмо  што боље. Прво смо концентрисани на Слогу, која је у сјајној серији резултата као и ми, тако да очекујем добар меч - рекао је Драгиша Кораћевић, тренер Леотара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана