Покренута истрага против генералног директора ФК “Партизан”

Срна
Покренута истрага против генералног директора ФК “Партизан”

БЕОГРАД - Пред судом у Београду покренута је истрага против генералног директора Фудбалског клуба (ФК) “Партизан” Милоша Вазуре и још три особе осумњичене због злоупотребе положаја.

Истрагу је покренуло Посебно ођељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, речено је Тањугу у овом тужилаштву.

Наредбом о спровођењу истраге, осим Вазуре, обухваћен је и директор Бициклистичког клуба “Партизан” Б.Б, због кривичног дјела злоупотреба положаја одговорног лица.

Под истрагом за кривично дјело злоупотреба службеног положаја је секретар за спорт и омладину Градске управе Београда Б.Д. и самостални савјетник за нормативно економске послове и послове финансија у Секретаријату за спорт и омладину Градске управе Београда М.Д.

Истрага је покренута након што је данас према налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, а у сарадњи са полицијом, поднесена кривична пријава против њих.

У даљем току поступка тужилаштво ће спровести истрагу и прикупити доказе, у правцу утврђивања постојања елемената кривичних дјела која су им стављена на терет.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана