Покетино одлази, Мбапеа баш брига!

Sportske.net
Foto: Принтскрин

Изгледа да су се ствари убрзале у Паризу.

Прије пар мјесеци, Леонардо је у Катару пробао да наметне тему смјене Покетина на сличан начин као што је отишао Тухел, али тада су власници спустили рампу. Ипак, после само једне побједе у четири меча, лоше игре, неспособности да уклопи Месија, Аргентинац би могао да добије замијену.

Француски и шпански медији пишу да је сада из Дохе стигло "зелено светло" да се преговара са Зиданом.

И то не на крају сезоне када се очекује да ће Покетино сам отићи, ако на столу буде била понуда Јунајтеда, већ ове зиме.

Наводно, бивши тренер Реала је дао пристанак, разговара се са његовим тимом, представио је своју визију клуба и врло је могуће да ћемо гледати римејк прошле зиме када је Покетино заменио Тухела.

ПСЖ је веома загријан за Зидана, ово би био и сјајан маркетиншки потез, али и додатни импулс француским играчима, као и великим звездама, но, на жалост Леонарда то се неће одразити на оно што слиједи на љето.

Зиданов долазак би могао да буде лоша вијест за неке играче, рецимо Донаруму јер Француз вјерује Навасу, вјероватно ће тражити и новог нападача још ове зиме, а видјећемо хоће ли успјети да приволи некога од играча Реала, прије свих ветерана Марсела да му се прикључи у авантури, ако стигне на клупу.

Но, за сада су то све говоркања, једино што се поуздано зна је да је ПСЖ ступио у контакт са Зиданом око евентуалног ангажмана и да је легендарни Зизу веома заинтересован за овај посао, за разлику од Манчестер Јунајтеда који је одбио прије неколико недјеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана