Погинула млада хрватска рукометашица

Г.С.
Погинула млада хрватска рукометашица

Хрватски рукомет је завијен у црно због стравичне трагедије која је задесила младу 18-годишњакињу, рукометашицу Мају Зорицу.

Маја је била дио ЖАРК Сплит, а њена смрт потресла је цијелу рукометну заједницу.

Трагични догађај се одиграо када је Маја са двије пријатељице путовала кући у Сињ. На путу код Дицма, у њихову траку је прешао 44-годишњи возач приватног возила, који је био под утицајем алкохола, те је дошло до судара, преноси Спортал.

Маја је превезена у болницу са тешким повредама, али нажалост, није преживјела. Остале двије учеснице у несрећи, од којих је једна малољетна, а друга 25-годишњакиња, такође су задобиле тешке тјелесне повреде и тренутно се налазе у болници.

Хрватски рукометни савез је изразио своје саучешће поводом трагичног губитка.

Утакмица њеног клуба, која је била заказана за суботу против Зринског у Солину, одложена је.

– Ако нас тужни људи ујутро пробуде… Са тугом у срцу и невјерицом примили смо вијест о трагичној погибији наше рукометашице Маје Зорице, играчице ЖАРК Сплит. Наше мисли и молитве су са породицом, саиграчима, пријатељима из ЖАРК-а Сплит и свима онима у чијим је животима остао неизбрисив траг и вјечна успомена на насмејано лице наше атлетичарке. Искрено саучешће Хрватског рукометног савеза и цијеле рукометне породице. Почивај у миру – пише у саопштењу хрватског Рукометног савеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана