Погба доживио породичну драму: Опљачкали су нас док су наше бебе спавале у кући

ГС
Foto: кликс

Француски фудбалер Паул Погба (29) добро ће запамтити 15. март будући да је ууторак навече његов Манчестер Јунајтед елиминисан из Лиге првака, а мало касније доживио је и праву породичну драму.

Наиме, док се са саиграчима борио да оствари што бољи резултат у реваншу осмине финала Лиге првака против Атлетица (0:1), у Погбину кућу су упали лопови.

Француз је био избезумњен када је то сазнао јер су у том тренутку у његовом дому биле само њихове бебе.

"Најгору ноћну мору наша породица доживјела је прошле ноћи када су лопови провалили у наш дом док су бебе спавале у својој соби. Лопови су били ту свега пет минута, али одузели су нам нешто много вриједније од било чега што смо имали у нашем дому, а то је осјећај сигурности. То се догодило током посљедњих минута синоћње утакмице када су лопови знали да нисмо у нашем дому.

Супруга и ја смо пожурили кући не знајући да ли су наша дјеца сигурна и неповријеђена. Као отац, нема горег осјећања на свијету од оног када не можете заштитити своју дјецу. Искрено се надам да нико никада неће морати да осјети оно што сам ја осјетио", написао је Погба синоћ на друштвеним мрежама.

На крају свог обраћања француски везњак је понудио награду свакоме ко му помогне са сазнањима око пљачке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана