Подршка женском фудбалу: Mozzart донирао дресове ЖФК Младост Рогатица

ГС
Mozzart донирао дресове ЖФК Младост Рогатица
Foto: Mozzart | Mozzart донирао дресове ЖФК Младост Рогатица

РОГАТИЦА - Женски фудбалски клуб Младост из Рогатице постоји само шест година, а њихове сениорке већ се такмиче у Првој лиги Републике Српске. Иако имају скромна средства за рад, ове талентоване фудбалерке биљеже добре резултате.

Њихов ентузијазам препознала је компанија Mozzart која их је подржала донацијом опреме, а како би наставиле успон на табели.

-Ово је заиста велика подршка за нас. Често кубуримо са набавком опреме, па је ово заиста ненадана помоћ на којој се веома захваљујемо компанији Mozzart - каже предсједник ЖФК Младост Рогатица, Жељко Ћузулан.

Ова екипа броји 28 чланица, а, осим сениорске, клуб има и млађе селекције. Док се први тим такмичи у Првој лиги Српске, млађе категорије вриједно тренирају и припремају се за своја прва такмичења.

Дјевојке су тренутно шесте на табели, па имају амбицију да у новој опреми из Mozzartа заузму сам врх Прве лиге Српске… Њиховим стопама би могле и млађе играчице јер је клуб недавно добио појачање када им се придружило још десет дјевојчица… То им, кажу, дају наду да ће овај клуб трајати, а женски фудбал постати још популарнији на нашим просторима.

Подршку у раду ЖФК Младост добија од општине, те локалних јавних предузећа, а аплицирају и на ФИФА пројекте. Свака додатна подршка, посебно у виду опреме, много им значи, па се надају да ће у дресовима из Mozzart а до нових побједа.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу до сада је донацијама опреме усрећио више од стотину клубова широм БиХ у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана