Подршка Роналду из Манчестера, Реал Мадрида, Јувентуса, Ливерпула

ГС
Foto: Агенције

Садашњи и бивши клубови Кристијана Роналда као и љути спортски ривали пружили су подршку славном Португалцу у тешком тренутку.

Један од најбољих фудбалера свих времена је јуче објавио трагичну вијест о смрти новорођеног сина. Садашњи клуб Манчестер јунајтед, те бивши клубови Спортинг, Реал Мадрид и Јувентус пружили су му подршку у овом тешком тренутку, а то су учинили и љути спортски ривали "црвених ђавола" Манчестер Сити и Ливерпул.

"Твој бол је наш бол, Кристијано. Шаљемо љубав и снагу теби и породици у овом тренутку", написали су из Јунајтеда.

Огласио се и "краљевски клуб" за који је Роналдо игра годинама и гдје је освојио све што се могло освојити, а уједно је постао и најбољи стријелац клуба свих времена.

"Реал Мадрид, његов председник и челници клуба дубоко су ожалошћени због смрти дјетета које су очекивали наш драги Кристијано Роналдо и његова партнерка Георгина Родригез. Реал Мадрид дјели бол породице и жели да им пошаље сву нашу топлину", стоји у саопштењу Реала.

И у Јувентусу је Роналдо оставио дубок траг и "Стара дама" и њени навијачи никад неће заборавити сјајног фудбалера

Наше мисли и молитве су са тобом, Георгино и цијелом породицом у овом тешком тренутку", написали су из Јувентуса.

Саучешће њему и породици су изразили саучешће и из Ситија и Ливерпула и тако су још једном показали да је њихово ривалство само на терену и да се у тешким тренуцима треба држати заједно, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана