Подршка Mozzartа сједећој одбојци

ГС
За екипу Инвалидског одбојкашког клуба Борац из Бањалуке инвалидитет није препрека
Foto: Mozzart | За екипу Инвалидског одбојкашког клуба Борац из Бањалуке инвалидитет није препрека

За екипу Инвалидског одбојкашког клуба Борац из Бањалуке инвалидитет није препрека, већ само додатни подстицај за успјехе.

То доказују бројним освојеним титулама и чињеницом да у својим редовима имају репрезентативце двије републике и освајача параолимпијске медаље. 

Њихова постигнућа примјетили су у компанији Mozzart, па су их наградили новом опремом.

- Mozzart је једна од ријетких компанија која је препознала значај спорта за инвалидна лица, као и наше успјехе, те нас подржали у раду. 

Чланови клуба су позитивно изненађени овом донацијом, квалитет опреме је одличан, па ћемо је носити већ на наредном такмичењу - каже Стеван Црнобрња, капитен Инвалидског одбојкашког клуба Борац. 

 

Клуб је основан прије десетак година као мјесто окупљања лица са инвалидитетом. Убрзо су из рекреативног прерасли у професионални клуб са 20-ак играча и од тада само ређају успјехе. 

Прошле године освојили су Првенство РС, Првенство Србије, Куп РС као као и прво мјесто на Златној лиги нација у Сарајеву почетком године. 

 

Њихов капитен и репрезентативац Стеван Црнобрња у Бањалуку је донио прву параолимпијску медаљу са игара у Токију као и злато са Европског првенства у Турској. Овај успјешни тим изњедрио је чак шест репрезентативаца који наступају за БИХ и Србију.

Своје успјехе наставиће да ређају и идуће седмице на Финал фоур-у у Србији гдје ће наступити у новој Mozzart опреми. 

- Редовно пружамо подршку спортским клубовима широм БиХ, као и удружењима особа са инвалидитетом. Због тога је сарадња са клубом, који је један од најуспјешнијих у сједећој одбојци, логичан наставак нашег друштвено одговорног рада. Све похвале на сјајним резултатима и да у Mozzart опреми освоје још бројне медаље - каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана