Подриње јаче у наставку сезоне: Дошло 13 фудбалера

Д. П.
Подриње јаче у наставку сезоне: Дошло 13 фудбалера

БИЈЕЉИНА - У прволигашу Републике Српске Подрињу били су веома активни у зимском прелазном року и у редове клуба из Јање стигло је чак 13 нових фудбалера.

Нови чланови Подриња постали су: Незир Алић, Вук Вукичевић, Миливоје Симић, Никола Мазић, Борислав Ерић, Хусо Дукић, Самир Делалић, Никола Николић, Абдулах Џафо, Винко Ђурић, Едис Шеховић, Небојша Стевановић и Амел Лакота. Дошло је и до промјене на кормилу и екипу ће у наставку водити стручњак из Србије Зумбул Махалбашић, који је у Јањи већ радио у сезони 2019/20, а једно вријеме је био и тренер Звијезде 09. Он је већ четврти тренер ове сезоне, а прије њега на кормилу су били: Срђан Бајић, Илија Симић и Миле Лазаревић.

- Било је доста промјена у играчком кадру, али смо обабили припреме доста добро и верујем да можемо остварити циљ звани опстанак. Биће тешко, али се не бојимо изазова - рекао је Махалбашић.

Прволигаш из Јање први дио сезоне окончао је на претпосљедњем, 17. мјесту са само 13 бодова и предстоји му борба за голи прволигашки живот.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана