Побиједио пар Београд – Нови Сад

ГС
Побиједио пар Београд – Нови Сад

Побједом пара Хузејровић-Мушкиња из Београда, односно Новог Сада, је завршен овогодишњи „Sunrise beach volley toyr 2022“, коме је домаћин било Требиње.

Пар Хузејровић-Мушкиња у финалу је био бољи од Јањића и Кисића, одбојкаша из Љубиња и Брчког и побиједили их са 2:0, по сетовима 21:19 и 21:11, треће мјесто припало је Љубињцима Кнежевићу и Митриновићу који су са 2:0 у сетовима, односно 21:17 и 21:15 побиједили Шаровића и Лукића, пар из Србије.

Побједницима је припао велики пехар и новчана награда од 1.500 КМ, другопласираним пехар и 600 КМ, а трећепласираним 300 КМ и пехар.

На овогодишњи турнир су се пријавиле екипе из готово цијеле БиХ али и из Србије, Црне Горе и региона. Најзанимљивији такмичарски тандем ове године је била екипа коју је чинио руско – украјински пар који је испао још у суботу, првог дана турнира, преносе Независне.

Организатор турнира је "Management event box ", на челу са директором турнира Бојаном Новокметом, који је, појаснивши да се турнир одржава и у Бијељини и Градишци, истакао да му је требињски турнир на Спортско рекреационој зони Брегови нарочито драг је овдје и он сам почиња играти одбојку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана