Пивот Марко Јевтић дебитовао за баскијски клуб: Бидасоа пун погодак

Д. Д.
Пивот Марко Јевтић дебитовао за баскијски клуб: Бидасоа пун погодак

ИРУН - Пивот Марко Јевтић одушевљен је пријемом у Бидасои. Рукометаш из Бијељине дебитовао је за нови клуб, а истиче да је презадовољан и да су први утисци о клубу као и граду одлични.

Повремени репрезентативац Србије је добио шансу да се докаже у веома квалитетном тиму и сад с нестрпљењем очекује старт такмичења.

- Презадовољан сам ! Екипа је одлична, напорно се ради и тренира, тако да вјерујем да ћемо остварити наше клупске циљеве и да ћу и ја кроз то додатно да напредујем. Дебитовао сам против њемачког Мелсунгена гдје смо поражени због промашених зицера. Али напредујемо сваким даном тако да вјерујем да ћемо бити све бољи како вријеме одмиче - поручио је Јевтић.

Он се полако привикава на нову земљу и захтјеве стручног штаба

- Први утисци о земљи су сјајни. Шпанија је заиста дивна, привикао сам се већ на њихов менталитет и храну која је одлична. Омиљена јела су ми пинћо и каламари. Немам заиста на шта да се пожалим јер су људи веома дружељубиви. Иначе наши рукометаши су оставили значајан траг у овом клубу и желим да идем њиховим стопама, те да оправдам повјерење - додао је Јевтић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана