Писторијус сазнао да је Рива трудна, па је убио?!

Агенције
Писторијус сазнао да је Рива трудна, па је убио?!

Преторија – Према још увијек непотврђеним гласинама, на основу “увида у полицијске биљешке”, параолимпијаци и учесник ОИ2012 у Лондону Оскар Писторијус је своју девојку Риву Стенкамп убио након што је сазнао да је трудна, преносе агенције.

Ни полиција, ни тужилаштво, ни породица Стенкампове нити сам Писторијус нису се огласили поводом ових навода, а “сервирао” их је “Нешнал инквајерер”, не наводећи више о свом извору осим да је “близак истрази”.

- Полиција вјерује да је тајну о трудноћи Рива саопштила свом дечку, а он је потом побјеснио и, након свађе, изрешетао - навео је овај извор.

Са једне стране, иако полиција наводи да неће објелоданити детаље аутопсије, вјерује се да је Писторијус започео свађу јер није желио да тек тако, на почетку везе која је кренула да се одвија у новембру постане тата, а друга верзија гласи - љубомора.

Наиме, полиција истражује и могућност да је Стенкампова затруднила са бившим дечком, рагбистом Франсоом Хугардом, што је, чак и да није тачно, у Оскаровој глави био довољан мотив да посегне за оружјем и пресуди дјевојци са којом се, наводе локални таблоди, свађао у посљедње вријеме јер је са Франсоом размењивала SMS поруке.

Попут двије породице, Писторијусове и Стенкамове, у жалости је напрасно и судија који је славног спортисту пустио, уз кауцију, да на слободи сачека јунско суђење.

Дезмонд Неир је потврдио да је његова блиска рођака отровала своје двоје дјеце, 12-годишњег и 17-годишњег сина, а онда и себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана