Пикси: Србијо, слави вечерас

Танјуг
Пикси: Србијо, слави вечерас

Селектор Србије Драган Стојковић изнио је утиске послије пласмана на Свјетско првенство.

Србија је побиједила Португал 2:1 у Лисабону и отишла у Катар.

"Цела Србија је чекала ово! Идемо на Мундијал!"

"Управо тако, мислим да смо потпуно по оном што смо приказали заслужили да победимо. Момци су одиграли такмичарску утакмицу са дубоким уверењем да можемо да добијемо, без обзира на то што смо играли против једне сјајне селекције. Ово је велики успех за Србију и српски фудбал, сви заслужују честитке":

Србија треба да буде поносна.

"Ми смо говорили од почетка да ће утакмица у Лисабону бити финале, то се и десило. Знало се да нас само тај резултат води на жељено место. Ментална снага, зрелост, понашање, пожртвованост, поштовање свих принципа које сам тражио... То је све донело да Србија вечерас треба да буде поносна. Ништа се не би променило ни да је остало нерешено. Заслужују честитке и Србија треба да слави ноћас".

Вучић фудбалерима Србије: Поносни смо на вас

Предсjедник Србије Александар Вучић поручио је фудбалској репрезентацији да је Србија поносна на њих, након што су побjедили Португалију у Лисабону са 2:1 и пласирали се на Мундијал у Катару.

"Отишли сте и победили сте! Поносни смо на вас! Хвала вам на свему! Живела Србија", навео је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".

Вучић је уз то окачио фотографију са фудбалерима Србије са аеродрома "Никола Тесла".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана