Пикси долази у Бањалуку: Драган Стојковић гост на манифестацији “Дан фудбала Републике Српске”

ГС
Пикси долази у Бањалуку: Драган Стојковић гост на манифестацији “Дан фудбала Републике Српске”

БАЊАЛУКА - Једанаесто издање традиционалне манифестације биће одржано 17. марта.

Селектор Србије Драган Стојковић - Пикси биће гост на 11. издању манифестације “Дан фудбала Републике Српске”, која ће бити одржана 17. марта од 14 часова, потврђено је из Фудбалског савеза РС.

Делегацију Фудбалског савеза Србије предводиће први човјек ове организације Ненад Бјековић, те генерални секретар Јован Шурбатовић, а придружиће им се и селектор који је одвео “орлове” на Свјетско првенству у Катару.

Требало би да манифестација буде одржана у Концертној дворани Банског двора, али ће све бити дефинитивно познато у наредним данима.

“Обавићемо разговор са водећим људима Банског двора јер је наша жеља да у години када Фудбалски савез Републике Српске слави 30. рођендан организујемо манифестацију на високом и спектакуларном нивоу”, истакао је први човјек фудбала Српске Вицо Зељковић.

Предсједник ФС РС потврдио је долазак Пиксија, те најавио многе друге познате личности из свијета фудбала.

“Изразили смо жељу да угостимо селектора Стојковића и на овај начин хоћемо да га испратимо на Свјетско првенство и он је потвдрио долазак на 'Дан фудбала Републике Српске'. Имаћемо још много званица из региона и желимо да из Бањалуке пошаљемо лијепу фудбалску слику пуну љубави, а да ово издање 'Дана фудбала' буде на највишем нивоу до сада”, додао је Зељковић.

Зељковић је јуче посматрао велики београдски “вјечити дерби”, у којем је Црвена звезда савладала Партизан 2:0, а дан касније у својству предсједника Фудбалског савеза БиХ одржао је састанак са челницима ФС Србије, преноси Мондо.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана