Петрић: Нисмо заслужили ни бод

Tanjug
Foto: Arhiva

НИЦА - Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је послије вечерашњег пораза од Нице у петом колу Д групе Лиге конференција од Нице (2:1) да његов тим послије лоше игре није заслужио ни бод.

"Били смо много лоши што се тиче техничких ствари. Изгубили смо много чистих лопти, нисмо имали неки пресинг од Нице. Дозволили смо им грешкама посед. Други гол смо примили одмах после изједначења. И да се завршило 1:1, нисмо заслужили вечерас ништа", рекао је Петрић на конференцији за медије после меча у Француској.

Он је прокоментарисао и спорни детаљ из посљедњег минута утакмице, када је досуђен офсајд умјесто пенала за црно-беле.

"Питао сам четвртог судију да ли је видео да ли је офсајд. Он је рекао да није видео, али да је видео помоћник. И да смо дали тај гол из пенала, било би незаслужено јер је Ница била боља. Могу само да кажем играчима да се спреме за наредну утакмицу у четвртак", изјавио је Петрић.

Везиста клуба из Хумске Кристијан Белић констатовао је да је Ница била бољи ривал.

"Слажем се са шефом. Имали смо техничких грешака. Дали смо све од себе, али они су заслужено победили", изјавио је Белић.

Послије некомплетног петог кола Д групе Ница и Партизан имају по осам бодова, али тим из Француске има бољи међусобни скор послије вечерашњег тријумфа.

Словачко и Келн, који се састају сутра у 13.00 послије вечерашњег прекида због магле, имају по четири бода.

У посљедњем колу, 3. новембра, састају се Партизан - Словачко и Келн - Ница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана