Петрић: Биће тешко против Напретка, али Партизан се пита

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД- Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је да очекује побједу свог тима у сутрашњем мечу против Напретка из Крушевца.

Партизан ће сутра од 16.45 сати на свом терену дочекати Напредак у заосталој утакмици петог кола Суперлиге Србије.

"Брзо нам долазе ове утакмице. Напредак може да нам направи проблем, као што је то чинио у претходним сезонама. Ради се о искусној екипи, а ми ћемо морати сутра доста да ризикујемо. Мораћемо да их отерамо од нашег гола, пошто су доста погодака ове сезоне давали из прекида. Имаћемо данас још један тренинг, а онда ћемо видети да ли ћемо неког сутра да одморимо", рекао је Петрић на конференцији за новинаре.

Он је поновио да Партизан у наредном периоду очекује напоран ритам утакмица.

"Успешно смо прошли Чукарички, а остаје нам да до краја овог дела сезоне издржимо са овим саставом, који имамо. Биће тешко сутра, али да се не лажемо, Партизан се пита. Надам се победи, а онда улазимо поново у исти ритам четвртак - недеља", додао је тренер Партизана.

Петрић је истакао да "црно-бијеле" до краја сезоне очекује још доста тешких утакмица.

"Видећемо на крају колико ће ко да сакупи бодова. И онда ћем да подвучцемо црту и да видимо где ће ко да иде. Понављам да нам ове заостале утакмице долазе на наплату. Боље је да све ишло својим ритмом.

Да нисмо одложили утакмицу са Напретком, данас би играли Куп меч са Радничким, а сигурно је да би било лакше. Понављам да нам је циљ да фудбалере Напретка отерамо од нашег гола, а верујем да ће од самог почетка играти у дефанзиви. Имаћемо сутра проблем, ако га ми будемо дозволили", рекао је Петрић и додао да ће Данило Пантић добити прилику у неком од наредних утакмица.

Партизан је тренутно трећи на табели са 30 бодова, док је Напредак десети са 17.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана