Петоро каратиста из Српске на СП у Турској: Дујаковић највећа узданица

Д. П.
Петоро каратиста из Српске на СП у Турској: Дујаковић највећа узданица

БАЊАЛУКА - На Свјетском првенству за кадете, јуниоре и У-21, које ће се од четвртка до недјеље одржати у турском граду Коња, у саставу репрезентације БиХ, која има 33 учесника, биће петоро каратиста из Републике Српске.

Боје бањалучке Енергије браниће: јуниори Михајло Станић (до 55 килограма) и Лука Пејић (до 61 кг), као и Павле Дујаковић (У-21, до 60 кг). У Коњу је отпутовао још један Бањалучанин, члан Врбаса Немања Јеличић (кадет, до 70 кг), као и такмичарка Славије из Источног Сарајева Марина Куртеш (У-21, до 61 кг). Највише се очекује од Дујаковића, који је први на свјетској ранг-листи, али не треба да буде никакво изненађење ако још неко од каратиста из Српске заблиста.

- Стварно смо добро радили протеклих седмица и максимално спремни путујемо у Коњу. Знам да се од мене највише очекује и спреман сам да се носим са улогом фаворита. Надам се једној од медаља, а очекујем добре резултате и од осталих такмичара из Републике Српске, као и БиХ. Ово је једно од посљедњих великих такмичења у овој сезони, а послије њега на програму је почетком новембра још Балканско првенство - нагласио је Дујаковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана