Петковић изабран за новог предсједника БК Славија

Дарко Драгичевић
Петковић изабран за новог предсједника БК Славија

БАЊАУКА -Боксерски клуб Славија након турбулентног периода постиже све боље резултате.

Прошла сезона била је резултатски успјешна захваљујући сјајном наступу у Регионалној лиги. Мало је недостајало да шампионска титула заврши у Бањалуци, али је и пласман у завршницу био велики успјех.

У клубу нису стали са радом. Одржана је изборна скупштина, а за новог предсједника БК Славија изабран је Далибор Петковић.

На директорску позицију стигао је Игор Савичић, док је Зоран Рашљић именован за новог спортског директора БК Славија.

Клупском скупштином у наредном периоду предсједаваће Будимир Станковић, а потпредсједничка функција припала је Павлу Кнежевићу.

"Чека нас пуно посла, а већ ових дана кренућемо у реновирање клупских просторија. Желимо да направимо модерну боксерску салу у којој ће стасати нове шампионске генерације. Такмичарску екипу у новој сезони чека наступ у Боксерској лиги Србије. То је веома квалитетно такмичење и у овом тренутку права мјера за наше боксере. Цичиј нам је да Славија настави да расте, да омасовимо чланство, али и да бокс кроз наше клупске активности врати мјесто које му припада на спортској мапи Бањалуке. Желим да се захвалим Милораду Додику, предсједнику Републике Српске, те Драшку Станивуковићу градоначелнику Бањалуке, али и осталим надлежним институцијама на великој подршци без које сви ови резултати које смо остварили не би били могући. Хвала им и на томе што ће и у будућности бити уз нас и што су препознали значај БК Славија за спорт у Бањалуци и Републици Српској.", рекао је Петковић.

Из БК Славија поручују да су минули резултати остварени и као плод марљивог рада клупског руководства које је предводио досадашњи предсједник Драшко Станивуковић који остаје члан УО БК Славија заједно са Гораном Станивуковићем, те осталим члановима УО који су се латили посла прије годину дана.

Нова сезона у Боксерској лиги Србије почиње 19.новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана