Пети играч Жељезничар Спорт тима на “Маракани”: Никола Ћебић у Црвеној звезди

Дарко Драгичевић
Пети играч Жељезничар Спорт тима на “Маракани”: Никола Ћебић у Црвеној звезди

БЕОГРАД - Досадашњи фудбалер Жељезничар Спорт тима Никола Ћебић потписао је уговор са шампионом Србије Црвеном звездом.

Везни играч који је рођен 2004. године претходно је наступао за сениорски и јуниорски састав клуба из бањалучког Предграђа. За Звездине јуниоре већ је одиграо неколико мечева, између осталог и на турниру у Барселони, а за кратко вријеме задовољио је укус тренера Зорана Рендулића.

- Пресрећан сам, дошао сам у највећи клуб на Балкану. Ово ми је на испуњење сна. Даћу све од себе да покажем свој квалитет и оправдам повјерење. Хвала мом бившем клубу, Жељезничар Спорт тиму. Тамо сам напредовао захваљујући добром раду и систему који је познат као најбољи за младе играче. Долазак у Жељу био је пун погодак, екипи и тренерима желим много среће у даљем раду. Преда мном су нови изазови и нова прилика за доказивање. Спреман сам да се борим и на сваком мечу оставим посљедњу кап зноја на терену за Звездин дрес - рекао је Ћебић.

На Предграђу се наставља позитивна пракса и Ћебић је већ пети фудбалер у посљедње двије године који се преселио у Црвену звезду. Најсвјежији је одлазак Данила Теодоровића који је послије шест мјесеци у јуниорима “црвено-бијелих” потписао трогодишњи уговор са суперлигашем Вождовцем. Ћебићев вршњак Марко Радић је под професионалним уговор са српским шампионом и тренутно наступа за Графичар, док су у млађим категоријама Матеј Стрика и Данило Карановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана