Петев објавио списак: Позвана четири играча Борца

Независне
Foto: Википедиа

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине ће 18. децембра у Лос Анђелесу одиграти пријатељску утакмицу са селекцијом Сједињених Америчких Држава.

 Селектор Ивалло Петев за овај сусрет позвао је 19 играча, а углавном су добили позив играчи који наступају у Премијер лиги.

„Сигурно да би још неки играчи добили позиве, међутим проблем је представљало то што нису вакцинисани, истакао је Петев и наставио:

„Већ сам пуно пута рекао да у Премијер лиги има доста занимљивих младих играча и на овом списку је већина њих до 23 године. Занима нас како ће они играти у дресу репрезентације и против једне квалитетне селекције. Очекујем максималну борбеност и залагање јер ово је свима шанса да покажу потенцијал који имају. То и нама даје могућност да видимо на кога можемо рачунати у будућности. Ово јесте пријатељска утакмица, прилику ће сви добити а наглашавам да нам је резултат важан, јер ми увијек идемо на побједу. На тај начин треба да размишљају сви који играју за репрезентацију БиХ.“

Окупљање је заказано у Тренинг центру Зеница у петак, 10. децембра. На списку се налазе: голмани: Белмин Диздаревић (Сарајево), Никола Ћетковић (Борац), одбрана: Селмир Пидро (Сарајево), Нуман Курдић (Сарајево), Александар Војновић (Борац), Хрвоје Баришић (Зрињски), Јосип Ћорлука (Зрињски), Ведран Врховац (Жељезничар), Ајдин Нукић (Тузла Сити); везни ред: Андреј Ђокановић (Сарајево), Амар Бегић (Борац), Игор Савић (Зрињски), Маријан Ћавар (Широки Бријег), Мехмед Ћосић (Вележ), Харис Овчина (Вележ), Саша Максимовић (Слобода), Алмедин Зиљкић (Олимпија), напад: Јово Лукић (Борац), Сулејман Крпић (Тузла Сити)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана