Пешић у гостима код Пиксија

ГС
Foto: Твитер

СТАРА ПАЗОВА - Предивна сцена у сриједу у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови. Један уз другога, селектори српске фудбалске и кошаркашке репрезентације, Драган Стојковић и Светислав Пешић.

Стратег српских кошаркаша је заједно са спортским директором КСС Драганом Тарлаћем посјетио Кућу фудбала и увјерио се у каквим условима њихове колеге фудбалери раде, тренирају и припремају се за важне утакмице.

Уважени гости обишли су све просторије: прес-салу, свлачионице, спа-центар, теретану, дворану за футсал, конференцијску салу, ВИП просторије, кафић, ресторан и собе у хотелском дијелу комплекса.

- Утисци су ми феноменални. Не знам да ли да будем одушевљен или да вам завидим због свега што сам видио. Али, имајући у виду да је све ово урађено за потребе спорта и добрих резултата наших фудбалских селекција, онда морам да будем поносан. Дуго сам у тренерском послу, обишао сам многа мјеста и видио фантастичне спортске центре, али ово превазилази сва моја досадашња искуства. Заиста сви људи који се баве спортом треба да буду поносни што у Србији постоји један овакав комплекс - није крио одушевљење Светислав Пешић потврдивши да би један сличан центар био од велике користи и кошаркашкој репрезентацији Србије.

У сјајној атмосфери и ведром расположењу током сусрета великих пријатеља нису изостали и пригодни поклони, преноси РТРС.

Пешић је уручио Стојковићу плави кошаркашки дрес са бројем 10, а стратег Орлова је узвратио са дресовима фудбалске репрезентације и презименима "Пешић" и "Тарлаћ".

- Шта бих дао да имам овакве услове за рад са кошаркашком репрезентацијом - рекао је Пешић Стојковићу на крају посјете и искористио прилику да колеги из фудбалског тима уручи књигу о свом животном путу и професионалној каријери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана