Пешић и Катаи: Заслужена побједа, али ништа још није готово

Танјуг
Пешић и Катаи: Заслужена побједа, али ништа још није готово

БЕОГРАД - Све је лакше после победе. Хвала момцима на доброј борби, на карактеру који смо показали и сматрам да смо заслужено победили, рекао је фудбалер Црвене звезде Александар Пешић послије синоћње побједе против Трабзона (2:1).

-Лично имао сам и бољих утакмица у пољу, али сам био стрпљив и знао да морам да сачекам ту једну саансу. Знао сам да ће доћ и када се то десило, реаговао сам најбоље што умем. Сјајна акција мојих саиграча, а ја сам се насаао на правом месту и крунисао је голом - изјавио је Пешић.

Звездин центарфор ушао је у голгетерску серију и нада се да ће исто наставити и притив Монака у мечу одлуке.

-Надам се да ћу постићи гол и против Монака. Када екипа игра добро, нападачу је све лакше и има много више самопоуздања. Сада се окрећемо Колубари, али не бежимо ни од Европе. Знали смо да нам ова победа доноси много тога, али има још да се игра - поручио је Пешић.

Најбољи фудбалер Црвене звезде Александар рекао је да су одиграли  сјајну утакмицу, освојили нова три бода и сада стање на табели дјелује боље.

-Утисак је да смо сви једнаки и да свако са сваким може да игра - рекао је Катаи.

Звезда ће наредног четвртка у директном дуелу против Монака одлучивати о проласку даље.

-Ништа још увек није готово, очекује нас утакмица против Монака у којој желимо да остваримо добар резултат и да презимимо у Европи - поручио је Катаи, стрелац фантастичног поготка против турског тима.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана