Перкунић разријешен функције због непримјереног понашања према Вучићу

Танјуг
Перкунић разријешен функције због непримјереног понашања према Вучићу

БЕОГРАД - Предсjедник рукометног клуба Партизан Жељко Перкунић, на ванредној сjедници Скупштине Асоцијације рукометних клубова Суперлиге (АРКУС), разрешен је функције места члана Управног одбора због непримjереног понашања према предсjеднику Србије Александру Вучићу.

Перкунић се појављује на снимклу, гдjе је са групом присталица Партизана непристојно скандирао предсjеднику Вучићу, а приликом гостовања кошаркаша у Каунасу. Како се наводи, Асоцијација рукометних клубова Суперлиге најоштрије осуђује непримерено понашање председника рукометног клуба Партизан.

"Недопустиво је да се на такав начин и без трунке одговорности односи било који носилац јавне или друштвено одговорне функције према Републици Србији и њеним легитимно изабраним органима, а нарочито не према председнику Александру Вучићу, који је између осталог дао изузетан допринос у опредељивању средстава у последње три године, захваљујући чему су многи клубови успели да одрже егзистенцију или да значајно унапреде рад", поручују из АРКУС-а.

Чланови Скупштине, који су приступили гласању, били су једногласни у осуди непримјереног понашања и одлуци да досадашњи члан Управног одбора буде смијењен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана