Пелеов двојник се појавио на сахрани и изазвао праву пометњу, новинари га одмах окружили

Kliks
Foto: Twitter

Око 150.000 људи опростило се од легендарног бразилског фудбалера Пелеа на стадиону Сантоса гдје је организован посљедњи испраћај, а међу њима се појавио и Пелеов двојник који је својим присуством изазвао свјоверсну пометњу.

Никанор Рибеиро, човјек који је већ 20 година Пелеов двојник, стигао је у дресу Сантоса и изазвао је велику пажњу окупљених навијача, а посебно медија који су га окружили и тражили изјаву.

"Путовали смо заједно, увијек је био добар према мени. Упознали смо се да снимамо рекламе. Готово за свако Свјетско првенство смо снимали заједно, нажалост на посљедњем у Катару то није било могуће. Оставио је иза себе невјероватно наслијеђе, пуно ће недостајати", рекао је Рибеиро.

Пеле ће бити сахрањен данас током приватне церемоније на Меморијалном гробљу Екуменица које има 14 спратова.

Пеле је преминуо у 83. години у болници Алберт Ајнштајн у Сао Паолу 28. децембра од затајења више органа повезаних с његовом дугом борбом против рака дебелог цријева.

#Brésil: Nicanor Ribeiro, le sosie du Roi Pelé depuis 20 ans, est arrivé à la veillée funèbre de Vila Belmiro. Il affirme avoir rencontré à plusieurs reprises la légende du football de son vivant. #RipLegend #RIPPele #PeleEterno #PeleDeberiaSerEterno pic.twitter.com/AlmVcfje0L

— LSI AFRICA (@lsiafrica) January 2, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана