Партизан вечерас на свом терену дочекује Келн у 4. колу Лиге конференција

Танјуг
Партизан вечерас на свом терену дочекује Келн у 4. колу Лиге конференција

БЕОГРАД- Фудбалери Партизана играју вечерас од 18.45 сати на свом терену са Келном у мечу четвртог кола групе Д Лиге конференција.

Партизан је прије недjељу дана у Њемачкој остварио побjеду од 1:0.

Тренер Партизана Гордан Петрић изјавио је уочи утакмице против Келна да ће његова екипа под пуним гасом изаћи на мегдан ривалу из Бундеслиге.

"Они играју директан фудбал, били су и тамо офанзивни, имали смо и тамо проблема. На нама је да њихове врлине смањимо на минимум. Мој посао је да припремим играче, сутра морају да дају пун гас, па ћемо видети шта ће бити", рекао је Петрић.

Стратег црно-бијелих очекује тежи меч у односу на претходни у Њемачкој.

"У недељу смо играли меч против Вождовца где су момци одиграли како треба. Биће тотално другачија него пре седам дана. Они долазе из друге атмосфере, сада долазе после пораза. Много теже ће бити него прошлог четвртка. Људи сад очекују од нас да буде слично као пре седам дана. Сигуран сам да су момци свесни шта им доноси сутрашња утакмица. Треба да забораве меч од пре седам дана и да докажу да имају квалитет. Рекао сам им да играју за себе и за своје породице", рекао је Петрић.

Главни судија меча биће Израелац Рои Рајншрајбер, док ће његови помоћници бити Давид Елиас Битон и Саги Мецамбер.

Тренер фудбалера Келна Штефен Баумгарт изјавио је да њемачки клуб очекује побједу против Партизана.

"Сигурно је да ће нам недостајати наши навијачи. Овде би их било између пет и шест хиљада. Морамо да победимо у Београду, ако желимо напред. Урадићемо све, не само да победимо, већ да обезбедимо нокаут фазу. Ово је стадион достојан поштовања. Очекујемо експлозију на терену сутра. Бундеслига нам је најважнија, јер представља све оно због чега тренирамо и радимо на дневном нивоу", рекао је Баумгарт.

У другом мечу четвртог кола групе Д од 21 сат ће се састати Ница и Словачко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана