Партизан се опростио од Јешића, сахрањен на Топчидерском гробљу

ГС
Foto: Б92

БЕОГРАД - Комеморација бившем фудбалеру и тренеру Партизана Миодрагу Јешићу, који је погинуо у саобраћајној несрећи код Руме, одржана је у Спортском центру "Телеоптик".

Поред породице и пријатеља од Јешића су се опростили бивши и садашњи фудбалери и функционери Партизана.

"Као дугогодишњи саборац, колега осетио сам потребу да са вама поделим бол, али и да се осврнем на наше успомене. Уз спортску каријеру је ишао и његов приватни живот, добио је ћерку Јелену 1982. године. Децембра 2000. године десила се ужасна трагедија, Јелена је страдала у саобраћајном удесу, имала је само 18 година. Остатак Миодраговог живота обележио је овај трагични догађај, никада није више био исти човек", рекао је на комеморацији бивши голман Партизана Раде Залад, који је некада играо са Јешићем.

Он је подсјетио да је Јешић оставио велики траг у Партизану.

"Снагом свог карактера и воље успео је да потисне и у својој души сакрије све то и настави живот даље. Смисао је пронашао у супрузи Лени и добио сина, унапредио је тренерску каријеру и велики траг је оставио у Партизану. Изненада и прерано нас је напустио велики човек, спортиста и тренер", истакао је Залад.

Комеморацији су, између осталих, присуствовали и почасни предсједник Партизана Иван Ћурковић, замјеник предсједника ФШ Ненад Бјековић, некадашњи генерални секретар "црно-белих" Жарко Зечевић, бивши тренер клуба из Хумске Љубиша Тумбаковић и многи други.

Јешић је у 12 часова сахрањен на Топчидерском гробљу.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана