Партизан из понора до бода у Лиги конференција

Nezavisne
Foto: Sportal

Партизан је кроз два полувремена прошао од очаја до сјаја и у првом мечу у оквиру Лиге Конференција од 2:0 стигао до коначних 3:3 против екипе Словацко из Чешке.

"Црно-бијели" су послије првог полувремена губили са 2:0 од домаће екипе, уз играча мање на терену, послије искључења Кристијана Белића у 22. минуту.

Петрићев тим је у првих 45 минута био без шута на гол противника, не рачунајући акцију Натха и Рикарда када је Натхо био у офсајду, али од почетка другог полувремена све се промијенило и гледао се неки нови пробуђени и гладнији Партизан..

Андраде је на полувремену замијенио Живковића, а главну улогу на терену преузео је Фусени Дијабате.
Тек што је почело друго полувријеме, Дијабате је успио да смањи на 2:1, а већ у 52. минуту је послије одличног соло продора са лијеве стране успио уз мало среће да Партизану донесе и изједначење - 2:2. Лопта је закачила једног од противничких играча, преварила голмана Нгуена и завршила у десном углу гола домаћих.

Ни то није било све, Партизан је дошао до потпуног преокрета у 61. минуту, уз Дијабатеа се у стријелце уписао и Рикардо Гомеш!

Међутим, то није било све од домаће екипе. Либор Козак је пронашао пут до мреже "Парног ваљка" по трећи пут на овом сусрету, резултат је био 3:3.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана