Паклен викенд за боксере Славије

ГС
Паклен викенд за боксере Славије

БАЊАЛУКА - Боксери Славије за само два дана имаће два меча у Лиги Србије. Прво ће вечерас од 18 часова у дворани "Обилићево" угостити Наисус из Ниша, а онда у недјељу на истом мјесту и у истом термину ривал ће им бити Нови Пазар.

У досадашња четири меча Бањалучани су забиљежили три побједе и пораз и тренутно су четврти, али имају прилику да се са двије нове побједе можда докопају и лидерске позиције.

- Све екипе у Лиги су имале више мечева од нас и ово је прилика да се добрим резултатима приближимо самом врху и да будемо на корак до саме завршнице. Јасно је да нам ни у једном од ова два дуела неће бити лако, јер и Наисус и Нови Пазар у својим редовима имају веома добре и афирмисане боксере - нагласио је предсједник Славије Далибор Петковић.

Директор Бањалучана Игор Савичић очекује да на оба меча дворана "Обилићево" буде испуњена до посљедњег мјеста, поготово када се зна да је улаз бесплатан.

- Желимо ове сезоне да дођемо до титуле, а за то нам је потребна и подршка са трибина. Било је сјајно видјети пуну дворану на прошлом домаћем мечу против београдског Радничког и надам се да ће тако бити и овог пута. Наши такмичари су претходних дана били на припремама на Златибору и Кошутњаку пред европско првенство, које ће се од 18. до 28. априла одржати у Београду, и очекујем добре резултате у ова два меча - истакао је Савичић.

Боје Славије у мечевима против Наисуса и Новог Пазара браниће: Михајло Ђекић (до 57 килограма), Лука Вељовић (до 63,5 кг), Аљаж Фирцељ (до 67 кг), Немања Чекић (до 71 кг), Лео Цвитановић (до 75 кг), Гал Шепиц или Вук Мичић (до 80 кг) и Аљаж Бан (до 92 кг).  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана