ОСС: Нисмо изабрали новог селектора

Танјуг
ОСС: Нисмо изабрали новог селектора

БЕОГРАД - Одбојкашки савез Србије (ОСС) демантовао је данас да је изабран нови селектор женске репрезентације Србије, а да је Ђовани Гвидети смијењен.

Одбојкашице Србије су синоћ елиминисане у четвртфиналу Олимпијских игара у Паризу од селекције Италије резултатом 3:0. Гвидети је по завршетку меча изјавио да му је истекао уговор са ОСС и навео да вјерује да му је дуел са Италијом био посљедњи на месту селектора Србије.

У саопштењу се наводи да ће ОСС као свака озбиљна организација прво по убрзаном поступку анализирати резултате женске и мушке сениорске репрезентације на такмичењима одиграним ове године, а онда у најбржем могућем временском оквиру донијети одлуке у интересу будућности и развоја српске одбојке и о њима обавијестити јавност.

-Поносни смо на резултате наших одбојкашица и одбојкаша у последњој деценији, поносни смо на помоћ државе одбојци и услове који им се обезбеђују за тренинг, припреме и путовања, као и на чињеницу да су се редовно одазивали репрезентативним обавезама и борили за грб Србије. Нажалост, резултат је овога пута изостао, али српска одбојка има будућност и прилику да се на следећим великим такмичењима врати на победничка постоља - закључује се у саопштењу ОСС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана