Осмина финала Купа Републике Српске: Дуел комшија на “Предграђу”

Г.С.
Осмина финала Купа Републике Српске: Дуел комшија на “Предграђу”

БАЊАЛУКА - Једну од најзанимљивијих утакмица осмине финала Купа Републике Српске данас ће од 14 часова на бањалучком “Предграђу” одиграти Жељезничар Спорт тим и Лакташи.

Биће то дуел два прволигаша који су у шеснаестини финала елиминисали на свом терену премијерлигаша Слогу из Добоја послије бољег извођења пенала са 7:6, односно као гости нижелигаша Омладинац из Брестовчине са 2:0 и желе да направе још један корак даље. Дјечји вртић из Бањалуке пружа добре партије на свом терену, док Лакташи гурају одлично на три фронта. Трећи су у првенству, а у шеснаестини финала Купа БиХ елиминисали су на свом терену премијерлигаша Игман (3:1). Све би то требало да буде најава одличне утакмице.

Осим овог сусрета данас ће од 14 часова бити одиграно још шест утакмица у којима ће снаге одмјерити: Омарска - Славија, Дрина (Зворник) - Подриње (Јања), Слобода (Нови Град) - Звијезда 09, Текстилац - Леотар, Прогрес (Кнежево) - Стакорина (Чајниче), Козара - Крупа. Дуел између фочанске Сутјеске и бањалучког Борца биће накнадно одигран. У овој фази такмичења игра се једна утакмица, а уколико послије 90 минута резултат буде неријешен одмах се приступа извођењу једанаестераца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана