Ослабљене Бањалучанке чекају Хаџиће у Купу БиХ: “Осице” се не предају

Г.С.
Ослабљене Бањалучанке чекају Хаџиће у Купу БиХ: “Осице” се не предају

БАЊАЛУКА - Дерби четвртфинала Купа БиХ за рукометашице играју Борац и Хаџићи, а актуелне власнице свих трофеја, иако притиснуте повредама, немају намјеру да се предају, напротив.

С обзиром на то да су Бањалучанке прве на табели, а Хаџићи трећи, као и на дешавања након посљедњег дуела у “Борику” у финишу јесење сезоне, очекује се доста ватре. “Осице” су доста ослабљене јер се одавно одсутним Лани Лончар и Дајани Игњатовић придружила Анђела Стојановић, а ровита је и Хелена Ћурић.

- Побјеђивали смо их у Хаџићима, и они нас у Бањалуци. Надам се да ће меч бити на високом нивоу, иако ћемо бити веома ослабљени. У Љубушком смо освојили бод, који нам на крају може много значити, поготово што је и екипа Хаџића побиједила Груде. Та побједа говори да су оне спремне и сигурно нам неће бити једноставна утакмица. Имамо снаге и мотива да побиједимо и, без обзира на то што немамо довољан број играчица, вјерујем да ћемо бити спремни - рекао је тренер Борца Раде Унчанин.

Јунак меча из Љубушког Јована Новаковић, која је постигла гол неколико секунди прије краја сусрета, свјесна је изазова који чека њене саиграчице и њу.

- Без обзира на проблеме, спремне смо да пружимо велики отпор. Надам се да ће резултат ићи нама у корист - рекла је капитен Бањалучанки.

Директор “осица” Дарко Савић нада се да су дешавања са претходног окршаја иза два клуба.

- Дочекаћемо их као и све друге екипе, као спортске пријатеље - рекао је Савић.

Парови четвртфинала: Зрињски - Криваја (19:45), Борац - Хаџићи (19), Кнежопољка - Груде, “Мира” - Илиџа. Реванш меч је на програму за седам дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана