"Осице" сањају изненађење

Дејан Кондић
"Осице" сањају изненађење

БАЊАЛУКА – Финални дан осмог издања Свесрпског купа на програму је сутра. У првом дуелу од 17.45 часова у "Борику" састају се ЖРК Борац и Црвена звезда.

Бањалучанке сањају трофеј. Желе да им четврта буде срећа. Изабранице Неџада Машића имале су напоран припремни период. Искусни стручњак препородио је екипу, донио потпуно нову енергију у клуб.

- Имамо позитивну атмосферу у екипу, праву кохезију. Пријатно сам изненађен са мојим дјевојкама, које ми дају једну енергију и засита се трудим да и ја њима исту максимално вратим. Управа клуба, директор Дарко Савић, омогућили су нам идеалне услове и све што нам је било потребно да одрадимо један јако захтјеван припремни период. Август је посебно био тежак, било је зноја, суза, али не и повреда, јер смо одрадили сјајну превентиву. Дјевојке су стојички све издржале и мислим да ћемо против Звезде показати од каквог смо материјала. Београђанке су велики фаворити, али мораће добро да се озноје уколико желе да славе против моје екипе. Ми већ од Свесрпског купа крећемо у напад на све трофеје у свим такмичењима у којима наступамо, па ћемо видјети докле ћемо догурати. Гарантујем животом да ћемо у сваком мечу оставити све на терену и да никоме неће бити лако против нас. Ко буде дољи, спортски ћемо му стегнути руку и честитати – поручио је Машић.

Прве професионале уговоре са Борцем потписао је тандем Лара Бијелић – Сандра Ђурашиновић. Оне су већ осјетиле барут премијерлигашких мечева, али истичу да ће ово бити сезона њихове пуне афирманције.

- Хвала управи клуба на повјерењу. Част нам је што смо потписале прве уговоре, али и велика обавеза у будућности. Није било лако у припремном периоду, али је смо га прегурале уз осмјехе, понеку шалу и доста напорног рада. Желимо да се прикажемо у лијепом свјетлу пред нашом публиком против Црвене звезде и позивамо све наше навијаче да нас подрже – углас су рекле Сандра и Лара.

Мушко финале на програму је од 20.15 часова.

Веселић

Одлични стратег Неџад Машић инсистирао је да се у стручни штаб Борца кооптира Сања Веселић уз коју су расле младе рукометашице "црвено-плавих"

- И за мене је ово велико признање што сам помоћник једном таквом тренеру као што је Неџад Машић. Пун је енергије и од њега има шта да се научи. Чак сам тражила, а он ми је и дозволио да записујем његове тренинге. То је привилегија и право богатство за моје усавршавање – рекла Веселићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана