“Орлови” дочекани уз трубаче: Да утешимо и Месија

Г.С.
Foto: Б92

БЕОГРАД - Фудбалери Србије вратили су се из Лисабона у Београд, а том приликом је организован свечани дочек на аеродрому “Никола Тесла”.

Српски репрезентативци су остварили велики тријумф против Португала којим су осигурали прво мjесто и учешће на Свjетском првенству.

Међутим, већи успjех су остварили ван терена. У међусобном договору одлучили су да милион евра премије од државе прослиједе за лијечење српске дјеце.

Поводом њиховог слијетања уприличен је “водени лук”, посебан поздрав којим се указују највеће почасти.

“Атмосфера је одлична. Мислим да је све што је урађено заслужено. Тренутно размишљам само да одем кући. Превише је било притисака. Најважније је да смо представили земљу на прави начин. Мислим да нема лимита, што се тиче играча пред њима је лепа будућност”, изјавио је селектор Драган Стојковић Пикси.

“Селектор је разлог што играмо офанзивно. Извукао је максимум из нас. Једна лепа животна прича. Научио сам много. Годину дана је прошло од оног пенала који сам промашио. Сад иде лепши период. Оставрили смо оно што нам је циљ и сада постављамо нове”, кратко је поручио Александар Митровић.

“Треба истаћи селектора и стручни штаб којим се окружио. Фалило нам је то у прошлости. Превише смо размишљали о другима, а мало о себи. Зато су и пали Португалци. Најбитније је да побеђујемо и да су момци срећни и задовољни”, рекао је Душан Тадић.

Капитен Србије је тјешио Кристијана Роналда, а на питање новинара да ли прижељкује Бразил или Аргентину на Свјетком првенству и уколико би му се указала прилика да утеши Леа Месија одговорио је кратко:

“Било би лепо.”

За фудбалере су организовани и трубачи, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана