Охи: У Глазгову да остваримо што бољи резултат пред реванш

Танјуг
Foto: танјуг

БЕОГРАД - Циљ у Глазгову је да остваримо што бољи резултат пред реванш у Београду и вјерујем да ћемо успјети у томе, рекао је фудбалер Црвене звезде Охи Омоџуанфо.

Црвена звезда у четвртак од 21 сат гостују Ренџерсу у Глазгову у осмини финала Лиге Европе.

"Свесни смо важности меча у четвртак, али то је само прво полувреме. Гостујемо сјајној екипи, која је са разлогом најтрофејнији клуб у Шкотској и актуелни првак. На све то, елиминисали су Борусију Дортмунд и показали квалитет у последњем европском окршају, против фаворизованог тима. С друге стране, ми смо са разлогом првопласирани завршили у групи, тако да биће веома занимљив окршај", рекао је Охи за клупски сајт.

"Упутили су ме саиграчи да смо са Ренџерсом играли и 1991. године, када смо постали европски и светски прваци, тако да овај двомеч ће имати посебну важност и за навијаче. Циљ у Глазгову је да остваримо што бољи резултат пред реванш у Београду и верујем да ћемо успети у томе", додао је Охи.

Све функционише у најбољем могућем реду, у Београду се осјећам као код куће, рекао је Охи.

"У Звезди су ме сви прихватили као да смо цео живот заједно. Отуда долазе и голови, јер је за играча најважније да се осећа добро, како би на терену могао да пружа најбоље што зна. Ушли смо добро у пролећни део сезоне, подижемо форму и сигуран сам да ћемо бити прави, не само у четвртак, већ у сваком мечу до краја сезоне. Покушаћу да помогнем екипи најбоље што умем, како би остварили позитиван резултат у Глазгову", поручио је Охи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана