Охи: Атмосфера уживо још боља, голови су мој посао

Танјуг
Foto: agencije

БЕОГРАД - Било је фантастично, погледао са много снимака, али атмосфера уживо је још боља. Било је најбитније да побједимо, урадили смо то пред нашим навијацима, на нашем терену и веома смо срећни због тога, изјавио је нападач Црвене звезде Охи Омоџујанфо послије побједе против Партизана у 166. вјечитом дербију (2:0).

Норвежанин је дебитовао у вјечитом дербију и одмах се уписао у стријелце, за вођство црвено-бијелих, у 29. минуту. "Дошао сам из мале лиге, навикао сам да играм пред 4.000 људи, али играти пред оноликим бројем навијача било је заиста невјероватно. Имао сам жељу да постигнем гол и допринесем екипи. Када сте нападач морате да очекујете лопту на сваком мјесту.

На вријеме сам схватио да ће Катаи да добије дуел и на мени је било да видим шта ће да се деси, да ли ће постићци гол или ће се лопта одбити, био сам тамо, то је мој посао", рекао је Охи за клупски сајт. Циљ нам је да будемо први, морамо да наставимо да се боримо и идемо даље, додао је Охи. "Знам колико је ова побједа битна навијачима, значајна је и мени и клубу. Било је много емоција, сада смо јако срећни", закључио је Охи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана