Огласиле се Игре због смрти Србина Лазара Ђукића скандалозним саопштењем: Један детаљ је изнервирао све

Агенције
Огласиле се Игре због смрти Србина Лазара Ђукића скандалозним саопштењем: Један детаљ је изнервирао све

Лазар Ђукић је трагично преминуо на Крос фит играма, када се удавио, а спасиоци нису одреаговали на вријеме. Сада су се Игре огласиле са јако чудним саопштењем.

- Крос фит је дубоко тужан због смрти такмичара "CrossFit Games"-а током пливачког дијела индивидуалног догађаја 1 на Крос фит играма 2024. У потпуности сарађујемо са властима и чинимо све што можемо да подржимо породицу у овом тренутку. Остатак данашњих догађаја је суспендован. Добробит такмичара нам је на првом мјесту и сломљено нам је срце због овог трагичног догађаја - написали су.

Ова трагедија се догодила у Форт Ворту у Тексасу, гдје су брзо дошли и спасиоци који нису могли да дођу до њега, док и даље трагају.

Лазар је направио и велике помаке на свјетској сцени. Када је почео 2017. године, налазио се на 1351. мјесту, док је ове године до 88. позиције у овом спорту.

Да ствари буду још трагичније, он је прије само пет сати објавио путем свог Инстаграма приче и мјесто на ком могу сви да га прате, а био је изузетно цијењен, о чему сјведоче и бројна гостовања која је имао.

Лазар Ђукић је између осталог био и један од најбољих у Европи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана