Огласила се Лана Пудар: Мој отац и ја двије године немамо контакт

ГС
Foto: Фејсбук

МОСТАР- Најбоља бх. пливачица Лана Пудар се огласила на друштвеним мрежама послије објаве оца Велибора који је истакао да је она могла да игра за репрезентацију Србије, али је Вања Удовичић ’’прескочио’’ ту прилику.

Лана се поводом тих изјава свог оца огласила на својим друштвеним мрежама.

Саопштење преносимо у цјелости:

’’Осјећам потребу да овим путем реагујем на данашње медијске наслове и текстове који су се појавили на готово свим медијима у нашој држави, а везани су за јавне иступе мога оца Велибора Пудара на својим друштвеним мрежама.

Одлука за коју ћу државу наступати никада није била упитна и увијек је била и искључиво МОЈА, а не његова или било кога другог.

Ограђујем се од свих ранијих и евентуалних будућих јавних иступа Велибора Пудара који узимају у контекст мене, моју спортску каријеру и приватни живот мене и моје породице. Мој отац и ја већ скоро двије године немамо никакав контакт и све његове изјаве немају апсолутно никакве везе са мном.

Ово је нешто што ми је најмање потребно у овом тренутку када сам у завршним припремама за наступ на Олимпијским играма у Паризу. Међутим, због великог интереса јавности, а прије свега због себе и свега онога што ме чека, осјећала сам потребу да се на овај начин јавно огласим, разјасним и ставим тачку на све горе наведено. Ово је посљедњи пут да се јавно оглашавам и говорим на ову тему и молим Вас да то поштујете.

Хвала Вам на разумијевању и огромној подршци коју имам и осјећам од свих добронамјерних људи у нашој домовини и изван ње!

Лана Пудар’’.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана