Одбојкашки спектакл одржан у Бијељини, сљедећа адреса Градишка

Инфо Бијељина
Одбојкашки спектакл одржан у Бијељини, сљедећа адреса Градишка

У Бијељини је завршен Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. Бијељина, а сљедећа адреса је Градишка.

Побједу и награду од 2.000 КМ у Бијељини је однијела екипа из Хрватске (пар Девалд/Вук), друго мјесто и награду од 1.000 КМ су освојили момци из БиХ и Србије (Мандић/Николић), а треће мјесто и награду од 400 КМ је освојио пар из Србије (Илић/Ћировић).

Награде су им предали Марко Милић, директор фирме Siming d.o.o., Милан Катић, репрезентативац Србије, и Свјетлан Вујадиновић-Јопа, власник Теквондо клуба “Јопа”.

Пријавама екипа из Словеније, Украјине, Бразила, те цијелог региона (Србија, Црна Гора, Хрватска и БиХ), овај турнир је показао карактер међународног и приказао најквалитетнију одбојку коју можемо видјети овог љета на нашим просторима.

Бојан Новокмет, организатор турнира, захвалио се свим спонзорима који су помогли овај пројекат, јер без њих, како је поручио, ништа од овога не би било могуће.

- Посебно бих се захвалио нашем покровитељу, предсједнику Републике Српске Милораду Додику, златном спонзору фирми Bet Ole, нашем министру трговине и туризма Републике Српске Денису Шулићу, директору ‘Аутопутева’ Недељку Ћорићу, декану Педагошког факултета проф. др Далибору Стевићу и свим осталим спонзорима који су препознали најквалитетнију одбојкашку причу у нашој држави, рекао је Новокмет за Инфо Бијељину.

Слиједи посљедњи у низу турнира за ову годину, турнир у Градишци, који ће имати највећи наградни фонд до сада што се тиче наших простора (1. мјесто 2.500 евра, 2. мјесто 1.000 евра и 3. мјесто 500 евра) и нема сумње да ће екипе бити силно мотивисане.

Очекујемо да љубитељи одбојке испуне трибине и простор поред терена БОК Јанковац, јер све ово радимо ради публике и ради промоције једног од најљепших олимпијских спортова, истичу организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана