Одбојкашице Лакташа сарађују с Партизаном

Д.Д.
Одбојкашице Лакташа сарађују с Партизаном

ЛАКТАШИ - На иницијативу почасног предсједника и оснивача Одбојкашког клуба Лакташи Зорана Рашљића и предсједника Одбојкашког клуба Партизан легендарног Жељка Танасковића на  Свесрпском  сабору,  постигнут је договор о сарадњи братских клубова.

Споразум није остао само слово на папиру већ је одмах и реализован гостовањем млађих такмичарских селекција Партизана у Лакташима.

-За наш спортски колектив ова посјета братског клуба ОК Партизан представља изузетан догађај који је обострано проткан искреним емоцијама. Дјевојке из оба клуба су током дводневног боравка у Лакташима одиграле неколико пријатељских утакмица те су имали прилику да  боље упознају Лакташе и Бања Луку . Кроз дружење и игру учврстили смо везе два клуба, рекла је Миа Рашљић, тренер ОК Лакташи.

Гости су били одушевљени гостопримством.

-Желим да изразим велику захвалност домаћину на реализацији ове  манифестације која осим такмицења има за циљ социјализацију дјеце, стицање нових познанстава, дружење и игру. Мислим да смо у томе у потпуности успјели а домаћин нас је дочекао сјајно, рекла је  Јелена Марковић , тренер пионирскокадетске екипе  Партизана.

Сви се надају да је ово само почетак сарадње и да ће ускоро бити узвражено гостопримство

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана