Од асова с љубављу: “Ми играмо, оне побјеђују”

Д. К.
Од асова с љубављу: “Ми играмо, оне побјеђују”

БАЊАЛУКА - Други по реду хуманитарни фудбалски турнир ветерана под називом “Ми играмо, оне побјеђују” биће одржан предстојећег викенда у Спортској дворани “Борик”.

На турниру ће, поред домаћина Борца, учествовати и ветерани Црвене звезде, Партизана, Сарајева, Ријеке, али и екипе Пријатељи Искре, те Ол стар тим. Један од организатора Боро Вујић истиче да је све спремно за велики спектакл.

- Сви су се радо одазвали. Свој долазак су потврдили Марко Марин, Перица Огњеновић, Милош Красић, Саво Милошевић, Милан Лане Јовановић, Хрвоје Милић, али и кошаркаш Перо Антић, те наши асови Златан Муслимовић, Младен Бојиновић, Горан Делић и други. Очекујемо да људи дођу и виде ове сјајне асове, друже се с њима. Мислим да је ово добра прича - рекао је Вујић.

Борац ће предводити најмлађи међу ветеранима, 37-годишњи Бојан Пузигаћа.

- Ова наша екипа, која се дружи и игра рекреативно фудбал, прије годину дана је дошла на идеју да направимо овако нешто. Надам се да ће ово прерасти у традицију. Вјерујте да сви једва чекамо да почне - истакао је Пузигаћа.

Сав приход од продатих улазница биће уплаћен Удружењу жена обољелих од рака дојке “Искра”. Сузана Кекић, предсједница овог удружења, захвалила је организаторима.

- Хвала овим људима, сјајним спортистима. Нама свака помоћ пуно значи. И ми из удружења ћемо се организовати и доћи на мечеве - обећала је Кекићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана