Обрукао се на отварању базена за скокове на ОИ: „Mоја леђа су добро, али мој его..." (ВИДЕО)

ГС
Обрукао се на отварању базена за скокове на ОИ: „Mоја леђа су добро, али мој его..." (ВИДЕО)

Париз се полако припрема за најважнији спортски догађај године - Олимпијске игре, које ће бити одржане у "граду свјетлости" од 26. јула до 11. августа.

Тим поводом, отварају се борилишта у главном граду Француске гдје ће се током љета најбољи спортисти свијета борити за вјечну славу и олимпијске медаље.

Тако је уживо пред ТВ камерама отворен нови Олимпијски центар за водене спортове, гдје су неки од најбољих домаћих такмичара демонстрирали своје умијеће у скоковима у воду.

Један од њих је и Алексис Жандар, који се озбиљно обрукао пред предсједником Емануелом Макроном, који је био на отварању Олимпијског центра, који је коштао 180 милиона евра., преноси Телеграф.

Жандар се у моменту када је требало да синхроно изведе скок са колегама, оклизнуо на даску, па се преврнуо и леђима пао на њу, а онда и у базен.

Он се послије тога огласио и на друштвеним мрежама и захвалио се свима на подршци.

"Хвала на подршци. За вашу информацију, моја леђа су добро, али мој его...", огласио се након инцидента.

 

French Olympic diver Alexis Jandard, 26, slipped and fell into the water as athletes performed in the inauguration ceremony of an Olympic aquatics centre north of Paris yesterday. In reply, he said: "Thanks for the support! For your information, my back is fine, but my ego…" pic.twitter.com/jtCcyyATfl

— RTÉ News (@rtenews) April 5, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана