Обрадовић: Важност утакмице против Андоре је велика

Танјуг
Foto: гс

БЕОГРАД - Андора је тим који игра веома добро у посљедње вријеме, у изузетној су форми, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.

Црно-бели сутра од 20.30 сати дочекују Андору у 13. колу Еврокупа.

"Андора је тим који игра веома добро у последње време. У изузетној су форми. Добили су у шпанском првенству Реал у Мадриду и пре неколико дана Хувентуд играјући веома добро, где су доминирали од почетка до краја. Имали су у једном тренутку чак и 30 поена разлике, на крају се завршило са 20. То би за нас требало да буде додатна мотивација, да играмо против тима који је у изузетној форми", рекао је Обрадовић медијима у хали "Александар Николић".

Партизан има скор од 8-4 и у серији је од два пораза у Еврокупу, док је Андора на учинку од шест победа и пет пораза.

"Важност утакмице је велика, као и свих утакмица које ћемо играти у Еврокупу до краја. Знамо да је систем такмичења такав да би ваљало да имамо предност домаћег терена, међутим лично мислим да је много важније у каквом ћемо стању бити када почну те утакмице које су практично ''или побеђујеш или си завршио такмичење''. Оно што мене радује је да смо после утакмице са Борцем имали три веома добра тренинга. Сампоуздање и оно што је важно да би се одиграла добра утакмица долази кроз тренинг", истакао је Обрадовић.

Тако да сам изузетно задовољан и прва ствар коју бих волео да видим сутра је да изгледамо како смо изгледали на три последња тренинга овде у Пиониру, додао је тренер Партизана.

"Наравно, пред нашим навијачима жеља, борбеност и све оно што смо до сада показивали у великом броју утакмица мора бити на том нивоу и да се надамо да ћемо против противника који је у веома доброј форми одиграти најбољу могућу утакмицу и да евентуално победимо", истакао је Обрадовић.

Центар Партизана Матијас Лесор рекао је да очекује тежак меч дуел.

"Биће тешка утакмица против доброг тима. Изгубили смо претходне две утакмице у Еврокупу и сада се враћамо у Београд са жељом да одбранимо наш домаћи терен. Они су добар тим, имају два одлична бека и мораћемо да бодемо спремни за велику борбу свих 40 минута", поручио је Лесор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана