"НТБ Трејд" побједник турнир "Слатина Лакташи 2024"

Д. Кондић
"НТБ Трејд" побједник турнир "Слатина Лакташи 2024"

БАЊАЛУКА - Екипа "НТБ Трејд", пред више од 1.000 гледалаца, одбранила је титулу на Петровданском футсал турнир “Слатина Лакташи 2024”.

Они су у великом финалу декласирали КМФ Јошавка са 10:0.

Побједничком тиму припао је пехар који иде у трајно власништво због трећег узастопно освојеног турнира у Слатини, као и 6.000 КМ, док је пораженом припало 1.500 КМ.

За најбољег голмана изабран је Дарко Милановић, док је Драган Верић најбољи стријелац, а Владимир Џомбић најбољи играч турнира – сви из побједничког састава.

- Прво бих хтио да похвалим организацију, јер је ово један од најбољих, ако не и најбољи турнир овога љета. Било је и пуно публике свих ових дана. Што се нас тиче, могу слободно рећи да смо прошли прави пакао од групне фазе до финала. Показали смо рутину и класу и заслужено смо освојили турнир – рекао је Игор Мирковић, капитен побједничког састава.

Организатори су задовољни како је све прошло и већ најављују још бољи турнир догодине.

- У ових осам вечери овдје имали смо прилику да уживамо у одличном фудбалу, трибине су биле пуне, поготово у финалу. Честитам побједничком тиму, показали су да су најбољи. Хвала свим екипама које су учествовале. Већ сад могу да кажем да ћемо догодине имати још већи наградни фонд и још бољу организацију – рекао је Зоран Станивуковић, први човјек организационог одбора.

У категорији ветерана, гдје су снаге одмјерили "Наши коријени – Хектор тим" и "Аутоелектрика Клиска" пехар и награду од 1.000 КМ освојила је екипа "Наши коријени – Хектор тим" побједом од 3:1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана