Нови Mozzart дресови за клубове из околине Градишке и Бијељине

Mozzart
Foto: Mozzart

Фудбалским клубовима Ламинци из околине Градишке и Побједа Тријешница код Бијељине заједничка је љубав према фудбалу, а обе екипе играју у својим општинским лигама.

Од сада им је заједничко и обиљежје на опреми коју носе јер су оба састава добила по двије нове гарнитуре дресова компаније Mozzart. И једне и друге тај гест веома је обрадовао.

-Компанија Mozzart нам је поклонила двије гарнитуре одличних дресова и веома смо им захвални на томе. Играли смо већ двије утакмице у њима, па су нас играчи других клубова питали гдје смо набавили тако квалитетну опрему- каже Драган Дринић, спортски директор ФК Ламинци Градишка.

Овај клуб основан је 1962. године. Њихови сениори су четврти на табели Подручне фудбалске лиге Градишка, а пласирали су се у полуфинале Купа града Градишка. Амбиције су им да освоје Куп и да заузму прво мјесто у својој лиги и то баш у Mozzart дресовима.

А у опреми регионалног лидера у приређивању игара на срећу од сада играју и фудбалери Побједе из Тријешнице код Бијељине. И они се надају да ће им нови дресови донијети побједе у борби за што бољи пласман у Првој општинској лиги.

-Реакције момака из клуба биле су веома позитивне када су угледали нову опрему. Срећни су и мјештани нашег села што је њихов клуб у новим бојама, као и навијачи. Дубока захвалност на донацији- каже Драгиша Живановић, спортски директор ФК Побједа Тријешница, Бијељина.

Овај клуб је основан 1976. године, а, као и њихове колеге из околине Градишке, имају само сениорски састав. Тренутно је ова екипа осма, на средини табеле, а амбиција им је улазак у виши ранг такмичења од јесени. Имају редовну годишњу траншу из буџета града Бијељина, а при набавци опреме ослањају су се помоћ донатора међу којима се посебно истакао Mozzart.

Тиме су и ова два клуба ушла међу више од 100 екипа којима је регионални лидер у приређивању игара на срећу донирао опрему кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе". Из Mozzartа најављују да ће наставити са овим донацијама бројним клубовима широм БиХ и у наредном периоду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана