Нови Mozzart дресови за 160 нових шампиона

Mozzart
Нови Mozzart дресови за 160 нових шампиона

Фудбал, кошарка, рукомет, одбојка, мушки или женски састави, пионири или ветерани, од најниже до највише лиге, од дна до врха табеле- скоро да нема клуба у БиХ којем на поклон нису стигли нови Mozzart дресови.

 

Регионални лидер у приређивању игара на срећу донирао је разну спортску опрему стотинама клубова широм БиХ, а само у акцији „Нови дресови за нове шампионе” обрадовали су више од 160 екипа широм наше земље.

-Хвала компанији Mozzart на донацији двије нове гарнитуре дресова које ћемо користити на тренинзима, домаћим и гостујућим утакмицама. Ова квалитетна опрема за нас је додатни вјетар у леђа да се изборимо за нове побједе- једногласно су поручили из бројних клубова које је регионални лидер подржао.

 

У овој акцији, по двије гарнитуре нових дресова са знаком „М” до сада су стигле фудбалским, кошаркашким, рукометним и одбојкашким саставима у бројним градовима, општинама и селима у свим дијеловима БиХ.

 

Без обзира на то одакле су, колико имају селекција и какви су им резултати у претходном периоду, Mozzart их је, донацијама нове опреме, подржао на путу до титула нових шампиона.

 

И није важно да ли постижу голове, кошеве или поене преко мреже, важно је само да се лопта котрља, а фудбалери, кошаркаши, одбојкаши и рукометаши блистају на терену и у сјајној опреми тимски постижу побједе.

„Компанија Mozzart је спонзор највећих клубова у земљи, али нисмо заборавили ни тимове који се такмиче у нижим ранговима и увијек смо ту да пружимо подршку развоју спорта на свим нивоима. Кроз ову акцију, већ годинама, се трудимо да побољшамо услове за колективе који из нижих лига крећу у остваривање амбиција, уз циљ да у новим дресовима постану нови шампиони”, поручила је Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација у компанији Mozzart.

Дугачком списку клубова који носе боје Mozzartа недавно су се придружили фудбалери Ратара из околине Градишке, сребреничке Сладне, Новог Доба из Бијељине, зеничке Фортуне, Тамариса из Лакташа, те футсалери зворничког КМФ Yоунг боyс и КМФ Србац, као и кошаркаши Уне из Козарске Дубице, рукометашице ЖРК Јајце и одбојкашице ЖОК Градишка…   

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана