Нови дресови за нове побједе: Mozzart подржао КМФ Викторија

ГС
Mozzart подржао КМФ Викторија
Foto: Mozzart | Mozzart подржао КМФ Викторија

Клуб малог фудбала Викторија у Рибнику постоји само пет година, а већ су се високо позиционирали на табели Друге футсал лиге Републике Српске.

Све спортске успјехе постигли су самостално или уз скромну помоћ локалне заједнице. Зато су били изненађени када су чули да им стижу двије гарнитуре дресова из компаније Mozzart.

- Ми смо из малог мјеста за које већина спонзора није заинтересована. Тим више нас је обрадовала ова донација јер је ријеткост да неки спортски клуб у Рибнику добије помоћ. Зато смо сви изненађени и одушевљени овим Mozzart-овим гестом - каже Жељко Станишић, предсједник КМФ Викторија, Рибник. 

За играче, Викторија је клуб у којем се окупљају и ради дружења и љубави према спорту. Футсал тренирају сви у једном тиму, без обзира на годиште, а на такмичења иду у сениорском саставу. 

Да је то добар рецепт за успјех, свједочи чињеница да су сезону завршили на трећем мјесту на табели Друге лиге, група Запад. 

Зато им ни амбиција не мањка. Жеља им је да у наредном периоду заузму прво мјесто у својој лиги, али и да нападну Прву лигу ако буду имали довољно финансија за такмичење у највишем републичком рангу.  

За сада им подршку у раду пружа локална заједница, а ријетко се догоди да добију донацију спортске опреме као што је ова из Mozzartа.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу до сада је обрадовао бројне клубове из мањих средина, али и оне који играју у нижим лигама. 

Кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе" спортским екипама пружају подршку за даљи напредак, а до сада су новом опремом обрадовали више од стотину клубова широм државе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана