Нови дресови из Mozzarta за ФК Полет Крајишник

ГС
Нови дресови из Mozzarta за ФК Полет Крајишник
Foto: Mozzart | Нови дресови из Mozzarta за ФК Полет Крајишник

БАЊАЛУКА - Током љетње паузе бројни клубови се припремају за јесен када их очекује наставак такмичења. Међу њима је и ФК Полет Крајишник из села Драгочај код Бањалуке.

Овај тим постоји од давне 1949. године, а од јесени ће заиграти Трећу регионалну лигу РС. И то у новој опреми јер им је компанија Mozzart донирала двије гарнитуре дресова. 

-Реакције на донацију нових гарнитура опреме су позитивне. Чланови клуба су веома срећни због ове донације. Захваљујемо се Mozzartu на лијепом гесту, овај вид помоћи нам заиста значи- каже предсједник ФК Полет Крајишник, Рамићи-Драгочај Предраг Доњак

Ова екипа окупља око 100 чланова, од којих је чак 70 омладинаца и 30 сениора. Сениори су до сада били у четвртој, а од идуће сезоне играју у Трећој регионалној лиги - група Запад.

Преласком у виши ранг желе да одрже стабилну позицију у својој лиги, а дугорочни циљ им је да у клубу окупе што више омладине из Драгочаја, Рамића, Пријаковаца и Куљана код Бањалуке. Жеља им је да клуб настави да траје како би млади имали мјесто на којем ће се окупљати и тренирати фудбал.

Рад клуба подржава локална заједница, а ту су и чланови и пријатељи клуба који пружају допринос кроз чланарине и донације. На листу њихових пријатеља, кажу, сада се уписао и Mozzart.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу до сада је обрадовао бројне клубове из мањих средина, али и оне који играју у нижим лигама. Кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе“ компанија Mozzart спортским екипама пружа подршку за даљи напредак, а до сада је новом опремом обрадовала више од стотину клубова широм државе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана